zondag 21 april 2013

Spotlight Zondag #1

Vandaag begin ik met de Spotlight Zondag. Elke zondag wordt er een blogger, webwinkel etc in de spotlight gezet. Wil je ook in de spotlight staan? Kijk dan bij het kopje gezocht.



Comfy Footwear: Hier worden je voeten blij van!

Wij vrouwen zijn gek op schoenen, maar onze voeten zijn niet altijd even blij met onze keuzes. We willen er graag mooi uitzien op torenhoge hakken, maar onze voeten vinden dat het wel wat relaxter kan. Gelukkig is deze lente de casual look de trend, dus kunnen de voetjes rustig ademhalen. Hier drie tips voor mooie schoenen waar je voeten ook blij van worden.

Mocassins
Deze schoenen komen uit Noord-Amerika. Daar werden ze vroeger gedragen door indianen. Ontwerpers hebben zich laten inspireren door de Canadese indianen en hebben er een comfortabele schoenmode van gemaakt. Onder deze schoenen zitten geen torenhoge hakken. Ze zijn vaak gemaakt van suède of leer, wat al beter is voor je voeten. Omdat er geen hak onder deze schoen zit, kan de zool zich goed naar de vorm van je voet vormen. Hoe langer je er op loopt, hoe lekkerder ze gaan zitten. 

Slippers
Er wordt gezegd dat op blote voeten lopen het beste is voor je voeten. Met alle viezigheid op straat is dat natuurlijk niet heel verstandig. Daarom zijn er gelukkig slippers. Deze geven je voeten alle vrijheid om te ademen en ze staan nog leuk ook! Zeker met een leuk kleur nagellak op je tenen en een enkelbandje zijn eenpaar mooie Birckenstocks heel stijlvol. Het mooie van slippers is, dat ze vaak niet heel de wereld kosten en makkelijk te combineren zijn.

Sneakers
Sinds de All Stars weer terug zijn van weggeweest, ben je ook met een paar sneakers in stijl. Ook in Hollywood zijn de dames de hoge hakken wel eens zat. Regelmatig wordt er een celebrity gespot op een paar hippe sneakers. Dat heeft een trend gemaakt van grote sneakers dragen onder een strakke skinny jeans. 









1 opmerking: